Senin, 23 April 2012

Owl City feat Mark Hoppus (Blink 182) - Dementia



Owl City & Mark Hoppus
Haii sobat blogger... ada yang baru nehh... :D, bukanya lagi bosan dengan dunia komputer makanya terus posting tentang musik tapi ini adalah sebuah kabar gembira buat fans Owl City dan Blink 182, jadi di pending dulu buat info komputernyaa.. hehee, jadi gini neh ternyata kedua nama besar itu sedang berkolabirasi menciptakan sebuah musik dan tentunnya juga dengan penggabungan dua aliran yang berbeda techno + punk,  namun disini yang berkolaborasi dengan Adam Young adalah sang bassis cakep dari blink 182 saja yaitu Mark Hoppus, dan hasilnya sungguh benar-benar asik, bahkan kalo saya sendiri boleh berpendapat suara Mark sangat cocok buat digabungin dengan suara Adam Young dan kalo di dengerin jadi gimana gituuuuuuu....... :D
saya sendiri sehari ini belum denger lagu-lagu lain selain lagu yang di bawakan Owl City feat Mark Hoppus itu.. ha ha ha.....
Oke deh buat yang penarasan bisa langsung di download kok lagu nyaa... Sumpah keren banget lagunya ;) (Emang lu tau artinya vii.. kaga kan?? gaya..!! hahaaaa)


Title : Dementia
Artist : Owl City feat Mark Hoppus (Blink 182)


 
Lyric Owl City feat Mark Hoppus (Blink 182) - Dementia

~(dementia youre drivin' me crazy this is drivin' me crazy )~
~Dementia Dementia~
every light in the night flicker in and out
every bone in my back shiver up and down
keep the pace just in case all the magic dies
cause this is drivin' me crazy
every voice in my head shouted yes and no
every freight train in my head make it stop and go
keep the pace just in case all the magic dies
cause this is drivin' me crazy
big surprise all the ghosts keep it out of sight
rub your eyes you're a star in a summer night
this is love this is war its insanity
Dementia youre drivin' me crazy
(dementia youre drivin' me crazy this is drivin' me crazy )
every tear in eyes dripped but wouldnt drop
every disc in my spine shook but couldnt stop
keep the pace just in case all the magic dies
cause this is drivin' me crazy
every hand let me go that i tried to hold
every warm hearted love left me freezing cold
keep the pace just in case all the magic dies
cause this is drivin' me crazy
big surprise all the ghosts keep it out of sight
rub your eyes you're a star in a summer night
this is love this is war its insanity
Dementia youre drivin' me crazy
(dementia youre drivin' me crazy)
this is drivin' me crazy
(youre drivin me crazy)
Cause this is drivin me crazy
big surprise all the ghosts keep it out of sight
rub your eyes you're a star in a summer night
this is love this is war its insanity
dementia dementia
through the skies you unravel at the speed of light
to realize there's chaos in the air tonight
this is love this is war this is pure insanity
dementia you're drivin' me crazy
this is drivin' me crazy
dementia you're drivin' me crazy
cause this is drivin' me crazy
dementia you're driving me crazy
(this is drivin' me crazy..........)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar